PERSBERICHT

Sharp introduceert nieuwe Europese TV line-up voor 2013


Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas (VS) heeft Sharp een aantal baanbrekende technologieën en producten voor de toekomst gepresenteerd. Een groot deel van de getoonde producten is opgenomen in de nieuwe Europese AQUOS LED TV line-up voor dit jaar . De line up van 2013 biedt een meeslepende kijkervaring met een adembenemende beeldkwaliteit, verbeterde connectiviteit en een zeer hoge energiezuinigheid, verpakt in een opvallend design. Als uitvinder voor de samenleving, blijft Sharp ongeëvenaarde producten ontwikkelen, voorzien van onderscheidende technologie, in het bijzonder op het gebied van grote LED TV’s. De introductie van de grootste, commerciële LED-TV ter wereld en een Ultra HD-TV - de volgende generatie van high-definition-displaytechnologie – zijn daar een mooi voorbeeld van.

Houten, 24 januari 2013 - “Consumenten hebben tegenwoordig altijd en overal toegang tot bewegende beelden, zowel thuis als onderweg..” aldus Philippe De Braekeleer, Director Consumer Electronics van Sharp Electronics Benelux bv.“De introducties die Sharp in 2013 gaat doen, van Ultra HD-TV’s tot nieuwe modellen met grote schermen, veranderen de manier waarop consumenten TV kijken en bieden een kwalitiatief hoogstaande beeldkwaliteit en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor neemt de TV een centrale rol in bij alle multimedia-activiteiten in huis. Bereid u voor op een nieuwe visuele ervaring!”

Met de introductie van meer dan tien nieuwe AQUOS LED TV in formaten van 50-, 60-, 70-, 80- en 90-inch, toont Sharp dat het bedrijf een pionier blijft op het gebied van displaytechnologie voor grote schermen.Het concept en het design van de line up voor 2013 zijn ontwikkeld in het Europese Centre of Excellence van Sharp in Barcelona. De nadruk is gelegd op de specifieke behoeften van de Europese eindgebruiker, door Sharp’s toonaangevende technologie te combineren met gebruiksvriendelijkheid. Alle modellen zijn perfect voor consumenten die op zoek naar eenvoudige bediening en volledige connectiviteit via smartphones en tablet-pc’s. Met de Remote Applicatie (verkrijgbaar voor iOS en Android) zijn alle functies van de TV eenvoudig te bedienen. Tevens wordt gemakkelijk toegang gekregen tot het AQUOS Net-platform en gebruik gemaakt van Smart-TV diensten zoals video-on-demand.


Het vlaggenschip is de nieuwe AQUOS LED LE8-serie met Quattron-technologie en 800-Hz Active Motion-technologie. Het elegante design en een slank aluminium frame geven deze serie een nieuw, verfijnd uiterlijk. De LE8-reeks is verkrijgbaar in 60-, 70- en 80-inch modellen. Ook introduceert Sharp de LE7- en LE6-serie, in maten van 39 tot 90 inch. Deze TV's beschikken over de geavanceerde UV2A-technologie, 200-Hz Active Motion en zijn verkrijgbaar in zilver en zwart. Drie andere nieuwe series (LE3 / LE2 / LE1) maken de nieuwe AQUOS LED line-up compleet.


Dit materiaal mag vrij gebruikt worden voor perspublicaties. Afdruk kosteloos, bewijsexemplaar gewenst. Meer informatie via:

 
www.sharp.nl
www.youtube.com/user/SharpEurope
www.facebook.com/SharpEurope
www.twitter.com/Sharp_Europe
 
Over Sharp
Sharp is pionier op het gebied van onderzoek naar en de ontwikkeling van hoogwaardige technologische producten. De reeks consumentenelektronica van het Japanse elektronicabedrijf varieert van LCD TV’s en audiosystemen tot witgoed (zoals koelkasten en magnetrons) en luchtreinigers die een perfect kamerklimaat garanderen. Nieuwe ontwikkelingen, zoals de Steamwave (3-in-1 stoomoven), de Quattron-technologie bij LED TV’s en plasmaclusterionentechnologie die in witgoedproducten wordt toegepast, onderstrepen de leidende innovatiepositie van het bedrijf. De milieustrategie vormt een van de kernpunten van de bedrijfsfilosofie en staat centraal bij de ontwikkeling en productie van alle producten. De hulpbronvriendelijke grondstoffen, het lage energieverbruik en goede recyclebaarheid van onze producten zijn state-of-the-art.
     
© 2013 | Sharp Electronics Benelux bv | www.sharp.nl | E: quint.dekker@sharp.eu | + 31 6 55 873 605